Tjenester og produkter

Hvorfor Velge Våre Tjenester

VI ER EN ALLSIDIG AKTØR INNEN STÅL OG MEKANISK.Industri Allianse har erfarne medarbeidere som har kunden i fokus. Med vår erfaring, kompetanse og fleksibilitet er vi i stand til å påta oss oppdrag ute hos kunde eller i vårt verkstedlokale. Vi utfører sveising, montering, reparasjoner, vedlikehold og service - korte og lengre oppdrag enten det er natt eller dag.

Vi har 6 servicebiler klare til å ta ditt oppdrag!

MONTERING


Rekkverk i stål, syrefast og glass til industri og boligprosjekter. Vi har erfarne montører som er klar til å ta utfordringene som kommer selv om alt ikke passer overens. Vi prefabrikerer og monterer på plassen.

STÅL


Vi monterer store eller små stålkonstruksjoner. Vi utfører konstruksjon- og reparasjonsveis.

MEKANISK


Vi har fagarbeidere til reparasjon av anleggsmaskiner og annet ustyr som transportører, knuseverk, asfaltverk, betongbladere osv.

Vi har alliert oss med flere gode samarbeidspartnere som gjør at vi ofte kan stille på kort varsel.

Produkter

VALHALL CLEANGELVelegnet til fjerning av kalk, magnetitt, korrosjon, humus, salt og andre avleiringer. Virker meget godt på rustfritt stål som et alternativ til syrevasking. Kan brukes i drikkevannsystemer med god effekt. Fungerer også svært godt som et alternativ til sandblåsng ved fjerning av korrosjon.


Valhall CleanGel er 100% biologisk nedbrytbar og er helt fri for giftstoffer. Produktet er derfor godt egnet til bruk i drikkevannsystemer. Oppsamling og deponering av produktet er ikke nødvendig.


Ta kontakt for bestilling.

UTLEIE AV MINIGRAVERVi leier ut en 1,6 tonn Takeuchi TB016 minigraver. Den har en smalskuffe og en vanlig graveskuffe.


Dette er en genial maskin for deg som skal fikse litt i hage og rundt huset eller hvis du har en mindre grave jobb som du skulle hatt utført.


Levering av graver ordner vi.


Ta kontakt for avtale.